Vaessen briljantcollectie

Liefde zonder einde!De liefde kan niet mooier verklaard worden dan door het geven van een solitairring gezet met een prachtige briljant, of een alliancering met meerdere briljanten. Een ring die de gehele vinger omsluit en zodoende een bewijs is van liefde zonder einde.
Vaessen introduceert naast een exclusieve collectie solitair- en allianceringen ook de solitair oorknop en de solitair hanger met fijn collier. Deze klassieke collectie is uitgevoerd in 18 karaat geel, wit of roodgoud.
In deze Vaessen briljantcollectie worden alle juwelen geheel met de hand vervaardigd en de gezette briljanten voldoen aan de allerhoogste eisen. Alle briljanten worden voorzien van een Vaessen certificaat, boven 0.25ct gaan deze vergezeld van een certificaat van een onafhankelijk laboratorium, hetgeen nog een extra garantie is voor een sieraad dat het symbool is van eeuwigdurende liefde.
De 4Cs bepalen de waarde van uw diamant. De verschillen kunnen enorm groot zijn, alleen een betrouwbaar adres kan u de juistheid van uw aankoop garanderen in vakkringen noemen wij dit de 5e C van ‘confident‘ (vertrouwen). U begrijpt dat wij dit vertrouwen al meer dan 115 jaar vertegenwoordigen.