Juwelen

 • Chopard - Happy Diamonds
 • Vaessen Juwelen Collectie - Uniek & Stijlvol
 • Vaessen briljantcollectie, liefde zonder einde!
 • Bron - Fine Dutch Jewelry
 • Gioielliamo: Ambachtslieden van Goud
 • EvaNueva
 • R&C - Diamond jewellery since 1947
 • Trouwringen
 • Chopard - Happy Diamonds

  Chopard - Happy Diamonds

  Speels, sprankelend en gedurfd, de Happy Diamonds collectie is een wereldwijd icoon. Bewegend "vrij" tussen saffierglas draaien de kostbare stenen. Zoals Karin Scheufele zei; "Diamanten zijn het gelukkigst als ze vrij zijn."

  lees meer...
 • Vaessen Juwelen Collectie - Uniek & Stijlvol

  Vaessen Juwelen Collectie - Uniek & Stijlvol

  Elk jaar zoeken wij naar mooie, draagbare en betaalbare juwelen. Colliers met parels en kleurstenen, prachtige oorbellen en ringen met een typische Italiaanse 'touch'. Juwelen die letterlijk kleur aan uw leven geven.

  lees meer...
 • Vaessen briljantcollectie, liefde zonder einde!

  Vaessen briljantcollectie, liefde zonder einde!

  Naast een exclusieve collectie solitair- en allianceringen is er ook de solitair oorknop en de solitair hanger met fijn collier. Deze klassieke collectie is uitgevoerd in 18K geel, wit of roodgoud. Alle juwelen worden geheel met de hand vervaardigd.

  lees meer...
 • Bron - Fine Dutch Jewelry

  Bron - Fine Dutch Jewelry

  Alle Bron sieraden zijn gemaakt van goud en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke edelstenen, parels en diamanten. In de ontwerpen wordt vaak terug gegrepen op een klassieke vormgeving gestoken in een 21ste eeuw jasje.

  lees meer...
 • Gioielliamo: Ambachtslieden van Goud

  Gioielliamo: Ambachtslieden van Goud

  Gioielliamo heeft het vermogen om te spelen met edelstenen en diamanten, hun aandacht voor het ontwerp en de zeer hoge kwaliteit van afwerking hebben Gioielliamo gebracht in 's werelds meest prestigieuze juweliers over de gehele wereld.

  lees meer...
 • EvaNueva

  EvaNueva

  Met meer dan 30 jaar ervaring en know-how in het creëren van kwaliteitsjuwelen met materialen waaronder coraal, amber, turquoise, amethist... Een collectie getypeerd door zijn originele en eigentijdse ontwerpen.

  lees meer...
 • R&C - Diamond jewellery since 1947

  R&C - Diamond jewellery since 1947

  Stijl, elegantie, schoonheid, kortom alle eigenschappen die in iedere vrouw schuilen, hebben zij geprobeerd te versmelten in deze collectie. Doordat de sieraden met de hand en naar wens van de draagster worden gemaakt, is ieder R&C sieraad bijzonder.

  lees meer...
 • Trouwringen

  Trouwringen

  Vaessen Juweliers geeft glans aan uw trouwdag! Al meer dan 115 jaar geven wij bruidsparen kundig advies in de keuze van hun trouwringen. Kom gerust binnen en bekijk onze mooie collectie en de eindeloze mogelijkheden.

  lees meer...

Onderhoud aan Juwelen

Alle sieraden zijn gebruiksvoorwerpen waar U voorzichtig mee om dient te gaan. Het is dan ook af te raden het sieraad om te houden tijdens Uw slaap of bij zwaar werk. U kunt de sieraden het beste bewaren in een apart doosje zodat zij niet kunnen krassen en/of breken. Parels mogen nooit tussen de andere sieraden worden opgeborgen, daar ze door krasjes hun glans en luster verliezen en daarmee hun natuurlijke schoonheid.

Alle sieraden zullen in het dragen krassen. De eerste kras valt vaak het meest op maar na verloop van tijd zullen er meerdere krasjes ontstaan en krijgt het sieraad weer een egaal uiterlijk. Een diepe kras kunt U niet zelf verwijderen. Het sieraad zal opnieuw gepolijst of gematteerd moeten worden door ons. Wij raden U aan dit niet al te vaak te laten doen daar er telkens een heel klein laagje van het goud, zilver of staal wordt afgehaald.

Slijtage
Alle sieraden slijten, voornamelijk bij intensief gebruik. Goud en Zilver zijn zachte metalen en daardoor extra gevoelig voor slijtage. Behandel ze daarom met zorg en draag ze dan ook niet bij zwaar huishoudelijk werk.

Glad of mat
Goud, zilver of staal kan een glad uiterlijk hebben (gepolijst) of een mat uiterlijk (gematteerd). Door het dragen zal een gepolijste ring iets matter worden en een gematteerde ring juist iets gladder. Dit doet geen afbreuk aan de kwaliteit van het sieraad. Elk sieraad van een edelmetaal kan altijd opnieuw opgemaakt worden.


Bekijk de status van uw reparatie
Meer info over 'Schoonhouden en Poetsen'
Meer info over 'De symblokiek van Maandstenen'
Meer info over 'De glans van goud'
Meer info over "De magie van diamant'