Hofleverancier

Werd voor 1980 het predicaat Hofleverancier verleent aan bedrijven die daadwerkelijk aan het hof leverden in 1980 heeft Koningin Beatrix aan deze wildgroei een einde gemaakt en strenge regels opgesteld waaraan een bedrijf moet voldoen om het predicaat te mogen voeren.

Tegenwoordig kan men het predicaat uitsluitend verkrijgen bij een jubileum. Het bedrijf moet hiervoor echter minimaal wel minimaal 100 jaar bestaan. Uiteraard moet het bedrijf van onbesproken gedrag zijn in deze gehele periode. (Dit laatste wordt zeer streng gecontroleerd door diverse instanties)

Het was dan ook een grote eer om tijdens de viering van ons 100 jarig jubileum in het jaar 2000, uit handen van de gouverneur Baron van Voorst tot Voorst het predicaat van Hofleverancier te mogen ontvangen. Het is tevens een postume eer aan onze overgrootvader Stephanus Vaessen & grootvader Winand Vaessen die de langste tijd van die 100 jaar hebben gewerkt met onbesproken gedrag en daarmee juwelier Vaessen zijn betrouwbare naam hebben gegeven.


Wij doen ons best om deze reputatie elke dag opnieuw weer gestalte te geven.

Klik hier voor de geschiedenis van Vaessen Juweliers.

Klik hier voor ons Privacybeleid
Vaessen Hofleverancier Heerlen